Vybraný příspěvek

HUMBOOK FEST 2019!

3. 3. 2016

Na kukačku #2

Ahoj ahoj všichni, stýskalo se vám? Postřehl vůbec někdo, že jsem tak dlouho pryč? Probably not.. Každopádně když teď mám trochu volnou chvíli, rozhodla jsem se napsat další článek o ... BUBNY PROSÍM! ... Seriálech! Tentokrát to budou seriály, co mi někdo doporučil, někde jsem je našla na internetu a nadchly mě a podobně. Pokud sami nemáte na co koukat, nebo jste zvědaví, co se ke mě dostalo za perličky, čtěte dál a uvidíte, k čemu mě to přitáhlo nejvíce!
Teen Wolf | MTV | June 2011 - current | 2cents: Omg... Dylan O'Brien. He is an extreme dork and I freaking love that nerd! This show is hilarious, yet freaky. A pop culture werewolf win. I'm kind of surprised MTV pulled this off...: Jako první seriál, který jsem zkusila na radu lidí z jedné mezinárodní stránky o Fandoms na Facebooku, byl Teen Wolf. Zkráceně - kluka kousne vlk a hopla -> je z něj vlkodlak, kterej neví co dělat a jak se ovládat. Zhruba tak nějak bych to zatím shrnula, protože jsem sama sebe nedokázala přimět shlédnout víc jak 5 dílů. Chápu, že většině, co sleduje Twilight nebo The Vampire Diaries to asi sedne, každopádně mě ne. Omlouvám se všem, co to žerou, každopádně za mě zatím nic moc, třeba se to změní, možná přeskáču nějakou sérii.

Orange is the New Black cast A3 by ErinHuntingArt on Etsy, $11.00: Další byl Orange is the new black. Tenhle seriál mi doporučila sestřenice Zuzka a musim říct, že mě ohromně nadchl! Je to další z těch nonfiction seriálů, co žeru a ještě k tomu je to psané podle skutečné události - i když třeba ne úplně do poslední věci, která se tam stane. I když teda jeden díl má 50 minut, což je docela síla, často mi to zaplácne celej večer, takže se pak proklínám, že jsem měla něco udělat! Nicméně to spraví pohled na Lauru Prepon a další třeba i menší role hrané super charismatickými a sexy ženami. Vlastně se ani nedivim, že je tam tolik lesbického napětí - často si říkám, že bych tomu s hodně z nich taky propadla! A na druhou stranu ty, co jsou mega mega děsivý jsou skvělý herečky, protože jim to absolutně věřim! 
New promotional still of Daryl Dixon and Rick Grimes in The Walking Dead Season 6B: Jako třetí bych asi bohužel měla zmínit The Walking Dead, za kterej vděčím svojí nehynoucí lásce. Musim teda říct, že nejdu od začátku, naopak s ním sleduju jen nový díly, takže naše sledování probíhá asi takhle: "A proč tam jdou?" "No je to jejich bezpečný útočiště, kde se můžou schovat." "Dyť je to plný zombíků..." "No, to je ale teď, předtim nebylo." "Tak to nemohlo bejt tak bezpečný, když se tam dostaly ne?" "No bylo, ale on tam ten jeden něco podělal." "A proč s ním ještě jsou, já bych ho hodila ze střechy ať se nažerou." "To je složitý." "Tak mi to zjednoduš." "To ale nejde, je to na dlouho." "Tak to zkráááť!" "Víš co, radši budem koukat dál!" Takže asi tak.. každopádně nemůžu říct, že mě to nějak extra nadchlo, často dělaj i banální chyby nebo úplně nonsense věci, co mě hrozně štvou, že je musim sledovat, ale když pominu zombie, musim říct, že ten příběh docela ujde.. DOCELA!



A pokud máte co říct k těmhle seriálům a nebo doporučit nějaký další, který by se mohl objevit v dalších článcích, tak neváhejte a nenechte si to pro sebe - právě pro vás je místo v komentářích! :) Díky vám za trpělivé čekání, snad si vás získám zpátky! :)


3 komentáře:

  1. Velmi zajímavý článek! :) Já TWD zbožňuju! :3 Dále sleduji iZombie, Pretty little liars, The originals, The vampire diaries a občas Mentalistu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) PLL taky sleduji, o tom mám starší článek "Porno pro mé oči", jestli chceš, jukni na něj :) na iZombie se chystám podívat, ale TO nebo TVD mě teda vůbec neláká, pomalu ze stejných důvodů jako Teen Wolf :(

      Vymazat
  2. TWD je super seriál - doporučuji :) Teen Wolf jsem ještě nezačla sledovat, ale vím, o co jde. A ten další seriál vůbec neznám :D :)

    INKA – photography, poledance, geocaching, visage and more

    OdpovědětVymazat